Verjaardagsfeestjes

Vier het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter in onze manege.
Wij zorgen ervoor dat zowel de jarige als de vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke belevenis ervaren.
Zowel diegene met al enige rijervaring als kinderen zonder kennis van het paardrijden weten we te vermaken.

 

WAT HEEFT ONS VERJAARDAGSFEESTJE VOOR DE KINDEREN IN PETTO:

De jarige staat in elke activiteit voorop, het is zijn/haar verjaardagsfeest waarbij iedereen samen kan genieten van een leuke voormiddag met de pony’s. Tijdens deze voormiddag heb je 3 pony’s ter beschikking voor de groep. We starten met een voorstelling van de pony’s en een korte rondleiding op onze stal. De kinderen leren paarden poetsen, vlechtjes maken, een halster omdoen, het gedrag van de paarden kennen, paardenknopen maken, een parcours bewandelen en een ritje maken. De volledige planning kan u aanpassen naar de wensen van uw zoon of dochter. 

Om de rammelende magen te vullen en de cadeautjes uit te pakken wordt er in onze kantine een tafel voor jullie vrijgemaakt waar de kinderen kunnen smullen van heerlijke pannenkoeken en een frisdrankje.

PRAKTISCH EN KOSTPRIJS:

 Tijdens deze middag blijft de volledige ponyparty onze begeleiding aanwezig. U bent niet verplicht om te blijven tijdens het verjaardagsfeestje. U bent uiteraard van harte welkom om deze middag samen met ons te beleven! 

Wat is de prijs? 150 euro voor 10 deelnemers (jarige erbij gerekend).  Per extra kind komt er 10 € bij.

Begeleiding tijdens het verjaardagsfeestje wordt voorzien, alsook heeft onze manege gratis veiligdheidshelmen ter beschikking die de deelnemers verplicht opzetten tijdens het rijden. Je kan ook je eigen fietshelm meebrengen. Graag maken wij u erop attent dat de deelnemers een lange broek en vaste schoenen/laarzen dienen te dragen.
 

WANNEER UW VERJAARDAGSFEESTJE ORGANISEREN?

Een verjaardagsfeestje heeft een duurtijd van 2.5 uur.

Dit gaat telkens door op zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 12u.

Reserveren kan telefonisch op het nummer 0496/41 47 78